Ocena korisnika: / 25
LošeNajbolje 

Štivo u ovoj knjizi napisano je posle dvadesetogodišnjeg ličnog iskustva o ishrani i zdravom životu, baveći se izučavanjem svojstava samoniklog lekovitog bilja kosmajskog podneblja u svrhu očuvanja zdravog ljudskog organizma i njihovog terapeutskog delovanja pri nastalim zdravstvenim problemima.
 
Knjigu je napisao čovek bez zvaničnog medicinskog obrazovanja, zasnovanog na zdravstvenom samoobrazovanju, ličnom iskustvu i iskustvu sa drugim korisnicima, koji su se obraćali za pomoć, uglavnom,kada su imali zdravstvene probleme od opekotina, posekotina, raznih infekcija, disajnih problema, problema u probavnom sistemu i drugih problema.

Razmišljanje koje proizilazi iz etike prosvetnog radnika da što uspešnije svoje znanje prenese drugima i tako im pomogne da u životu budu uspešniji, pobudila se želja da se uhvati olovka i papir i učini da sadržaj ove knjige bude dostupan javnosti. Ovo je skroman doprinos onima koji žele da upoznaju sebe.

Knjiga je namenjena, uglavnom, medicinski neobrazovanim ljudima, koji žele da upoznaju sebe, kako bi živeli zdravije, srećnije i dugovečnije.

Autor

Cena knjige je 450 din. (4 eur) i možete da je naručite i kupite direktno od autora,
preko telefona Mob: 063/80-87-608

Besplatno preuzmite poglavlja knjige za probno čitanje ovde
 

Poglavlja za probno čitanje

 
VESTI
KNJIGA UPOZNAJ SEBE
Baner
Upoznaj sebe - Sistem organa za varenje
SLUŠAJTE NAŠ RADIO
You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
INTERVJU PAVLA ŠOJIĆA
Baner
Intervju za časopis Bilje Zdravlje
ANKETA
Da li ste koristili Škap kafu?
 
KO JE NA SAJTU
Imamo 5 gostiju na mreži