Bilje zdravlje

Proizvodi od hrastovog žira za ljudsku ishranu

PRVI PUT NA TRŽIŠTU!

Preporučuje ŠKAP

SLUŠAJTE NAŠ RADIO

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Подробнее на сайте: https://samodelkan.ruhttps://powerautoplus.ruhttps://houserento.ruhttps://stroikaudoma.ru https://samodelkick.ru https://domstroiplus.ruhttps://dothouse.ru https://houseunite.ruhttps://fastumauto.ruhttps://avtoenter.ru https://svoidomsnulya.ru https://medicinecu.ru Go to top of pagehttps://domusremont.ru https://remontvsvoidom.ruhttps://moidomremont.ru

zir 1cPostovani korisnici Škapovih proizvoda,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će štand Bilje zdravlje g.Pavla Šojića, izlagača sa Kosmaja, i ove godine biti na Sajmu Etno hrane i pića.

Proizvodi od žira za ljudsku ishranu biće izloženi na Beogradskom sajmu Etno hrane i pića, koji se održava od 23.11.do 26.11.2019.god. u Hali III sa izlagačima Privredne komore Beograda. Radno vreme štanda je od 10 do 20h svakog dana tokom Sajma.

 

Posebna ponuda! Poštovani kupci, tokom svih dana trajanja Sajma Etno hrane i pića biće popust od 10% na sve proizvode od hrastovog žira za sve kupce na Sajmu kao i za naručivanje preko interneta.

 

Biće nam posebno drago da se i ove godine sretnemo i razgovaramo sa Vama o Vašim saznanjima i iskustvima o blagodetima koje Vam je žir omogućio da budete zdraviji i srećniji. Iskoristite ovu priliku da dođete i posetite naš štand na Sajmu i lično upoznate g.Pavla Šojića, proizvođača sa Kosmaja, kojeg možete da konsultujete u vezi vaših zdravstvenih problema ili da ga pitate za sve nedoumice oko upotrebe proizvoda od hrastovog žira.  

 

Srdačan pozdrav i dobro došli!

 

Redakcija sajta
Bilje zdravlje


Pozivamo Vas na naš štand, srdačno dobro došli!

Škap Kosmaj

stand-bilje-zdravlje-sajam-etno-hrane-pica-1b

stand-bilje-zdravlje-sajam-etno-hrane-pica-2b

stand-bilje-zdravlje-sajam-etno-hrane-pica-3b

VESTI

KNJIGA UPOZNAJ SEBE

Upoznaj sebe - Sistem organa za varenje

INTERVJU PAVLA ŠOJIĆA

Intervju za časopis Bilje Zdravlje

KO JE NA SAJTU

Ko je na mreži: 3 gostiju i nema prijavljenih članova