Bilje zdravlje

Proizvodi od hrastovog žira za ljudsku ishranu

PRVI PUT NA TRŽIŠTU!

Preporučuje ŠKAP

SLUŠAJTE NAŠ RADIO

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Štivo u ovoj knjizi napisano je posle dvadesetogodišnjeg ličnog iskustva o ishrani i zdravom životu, baveći se izučavanjem svojstava samoniklog lekovitog bilja kosmajskog podneblja u svrhu očuvanja zdravog ljudskog organizma i njihovog terapeutskog delovanja pri nastalim zdravstvenim problemima.
 
Knjigu je napisao čovek bez zvaničnog medicinskog obrazovanja, zasnovanog na zdravstvenom samoobrazovanju, ličnom iskustvu i iskustvu sa drugim korisnicima, koji su se obraćali za pomoć, uglavnom,kada su imali zdravstvene probleme od opekotina, posekotina, raznih infekcija, disajnih problema, problema u probavnom sistemu i drugih problema.

Razmišljanje koje proizilazi iz etike prosvetnog radnika da što uspešnije svoje znanje prenese drugima i tako im pomogne da u životu budu uspešniji, pobudila se želja da se uhvati olovka i papir i učini da sadržaj ove knjige bude dostupan javnosti. Ovo je skroman doprinos onima koji žele da upoznaju sebe.

Knjiga je namenjena, uglavnom, medicinski neobrazovanim ljudima, koji žele da upoznaju sebe, kako bi živeli zdravije, srećnije i dugovečnije.

Autor

Cena knjige je 450 din. (3,7 eur) i možete da je naručite i kupite direktno od autora, preko telefona Mob: 063/80-87-608

ili naručite online preko sajta

 

Poglavlja za probno čitanje

 

 

VESTI

KNJIGA UPOZNAJ SEBE

Upoznaj sebe - Sistem organa za varenje

INTERVJU PAVLA ŠOJIĆA

Intervju za časopis Bilje Zdravlje

KO JE NA SAJTU

Ko je na mreži: 8 gostiju i nema prijavljenih članova