Bilje-zdravlje

Imate pitanja, želite konsultaciju? Pozovite nas na Mob: 063/ 80.87.608, pišite nam na E-mail: Skap1937@gmail.com
Vi ste ovde: Početna » Katalog proizvoda od hrastovog žira

Katalog proizvoda od hrastovog žira

Da li tražite hranljivu i korisnu hranu za poboljšanje vašeg zdravstvenog stanja?

Hrastov žir je drevna hrana koja je vekovima poznata po svojoj ishrani i zdravstvenim prednostima. To je riznica minerala i sadrži masti, proteine, ugljene hidrate i azot. Koristi se kao funkcionalna hrana koja može poboljšati opšte zdravstveno stanje organizma.

Proizvodi od hrastovog žira

Uz kafu od žira, možete napraviti ukusan i hranljiv doručak koji je osmišljen da vam pomogne da se osećate najbolje što možete. Lako se pravi i može se koristiti na različite načine, od kafe do namaza i a u obliku brašna, čak i kao razna peciva.

Saznajte više o zdravstvenim prednostima proizvoda od žira i počnite da uživate u njihovim brojnim prednostima već danas!

U današnje vreme, može biti teško dobiti minerale i druge hranljive materije koje su vašem telu potrebne, na dnevnoj bazi.

Umorni ste od uzimanja veštačkih suplemenata i drugih tableta i pilula ili suočavanja sa njihovim neprijatnim neželjenim efektima?

Hrastov žir je potpuno prirodan i ukusan način da dobijete sve minerale i hranljive materije potrebne vašem telu. Napravljena od pečenog hrastovog žira, kafa od žira sadrži desetak minerala uključujući kalijum, gvožđe, fosfor, kalcijum, magnezijum i cink. Dovoljno je raznovrsna da se može pripremiti kao šolja tople kafe, namaz ili čak umešati u mleko ili jogurt u obliku šejka. Osim toga, može pomoći kod anemije, rahitisa i drugih bolesti koje nastaju zbog nedostatka minerala.

Isprobajte proizvode od hrastovog žira još danas za ukusan i zdrav način da dobijete ishranu koja je potrebna vašem telu!

Katalog proizvoda od hrastovog žira

Scroll to Top