Bilje zdravlje

Proizvodi od hrastovog žira za ljudsku ishranu

PRVI PUT NA TRŽIŠTU!

Preporučuje ŠKAP

SLUŠAJTE NAŠ RADIO

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Predstavljamo Vam kompletan obrok - Kosmajski šejk! Kosmajski šejk je prvi obrok kojim bi trebalo da započnete radni dan. Najvažniji dnevni obrok koji sadrži sve potrebne sastojke zdravog obroka (ugljene hidrate, proteine, masti, minerale i vitamine). Zahvaljujući sadržaju minerala i njihovom povoljnom odnosu, Kosmajski šejk, deluje u organizmu kao snažni antioksidans.

Kosmajski šejk ne opterećuje organe za varenje. Stomak je bez nadutosti i gasova. Reguliše se stolica. Imate osećaj da niste doručkovali, ali bez osećaja gladi. Sa Kosmajskim šejkom imaćete lakoću pokreta donjih ekstremiteta. Utiče nasmanjenje vrednosti ukupnog holesterola i triglicerida. ''Dobri'' i ''loši'' holesterol dovodi u referentne vrednosti.

Kosmajski šejk pripremate sami. Mi Vam nudimo praškastu mešavinu, a na Vama je da obezbedite jogurt i med. Najfunkcionalniji, a najednostavniji doručak u trajanju od tri minuta. Sa Kosmajskim šejkom nema više opravdanja da nemate vremena za doručak.

SASTAV: hrastov žir, beli kukuruz, resnik.

UPOTREBA: U dva decilitra jogurta sipati dve supene kašike mešavine. Po želji dodati med, izmešati i pojesti za doručak.

NETO TEŽINA: 500 grama.

Cena pakovanja od 500g je 1100 din. (8.93 eur)
Kosmajski šejk možete kupiti ili u prodavnici zdravije hrane Viva Tref, maloprodaja, Beograd. Kosmajski šejk možete da naručite i direktno od proizvodjača, preko telefona Mob: 063/80-87-608

Proizvodi: ŠKAP - Kosmaj ,Beograd,
Hajdučica, Beogradska 24
Tel: +381(0)11 82.55.119
+381(0)63 80.87.608

 

Kosmajski šejk

Подробнее на сайте: https://econedvijimosti.ru https://daoconstruct.ruhttp://repair-yourself.ruhttps://sdelaisvoidom.ru https://buildbighouse.ruhttps://fullconstruct.ruhttps://buildthehouse.ruhttps://zedconstruct.ruhttps://inedvijimosti.ruhttps://primohouse.ru https://houseconstruct.ru
https://thehousebuilder.ru https://dohomebuild.ru
https://samsdelairemont.ru
https://currenthouse.ru

VESTI

KNJIGA UPOZNAJ SEBE

Upoznaj sebe - Sistem organa za varenje

INTERVJU PAVLA ŠOJIĆA

Intervju za časopis Bilje Zdravlje

KO JE NA SAJTU

Ko je na mreži: 11 gostiju i nema prijavljenih članova