Bilje zdravlje

Proizvodi od hrastovog žira za ljudsku ishranu

PRVI PUT NA TRŽIŠTU!

Preporučuje ŠKAP

SLUŠAJTE NAŠ RADIO

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Pedeset kilometara južno od Beograda, Avalskim putem do sela Djurinci, a zatim kroz Sopot, dolazi se do predivnih kosmajskih predela, podno planine Kosmaj (624m). Predeli sa hemijski netretiranim zemljištem, crnogorično/belogoričnom šumom, prirodnim izvorima vode, bogatim florom i faunom.

kosmaj1b.jpg

U tim predelima nalazi se Škap sa željom da korisnicima svojih usluga omogući zdrav i dugotrajan život. U neposrednoj blizini smešten je Manastir Tresije sa Crkvom Sabora Sv. Arhangela, pored potoka Tresije koji se uliva u reku Turiju.

Glavna delatnost Škap-a je prerada čaja i kafe sa sedištem u Hajdučici – Kosmaj, KO Rogača, Beogradska 24.

Škap se takodje bavi biljem i biljnim proizvodima, preradom hrastovog žira i proizvodima sa hrastovim žirom.

Devedesetih godina prošlog veka počelo se sa prikupljanjem, sušenjem, skladištenjem i preradom samoniklog lekovitog bilja za lične potrebe i potrebe okružnja sa kojima se Škap duži niz godina družio. Naravno, pozitivni rezultati nisu izostali. Krug korisnika se proširivao, jer je – preporuka najbolja reklama. Beležene su povratne inforacije o efektima delovanja upotrebljenog bilja. Došlo se do baze podataka od nekoliko stotina korisnika kojima je Škap pomogao u otklanjanju mnogih zdravstvenih problema. Saznanje Škap-a ukazuje da je primena lekovitih biljaka, zbog sadržaja korisnih sastojaka kojima je današnja hrana deficitarna, ne samo potrebna , već i neophodna za očuvanje zdravog organizma. Ne treba ni preterivati u njihovoj terapeutskoj moći, niti zloupotrebljavati nemoć obolelog. Škap-ova je deviza pokušati pomoći.

Osim upotrebe biljaka i njihove prerade, Škap vrši preradu hrastovog žira za ljudsku upotrebu po sopstvenom patentu koji je prijavljen 1999.godine , priznat 2005.god kod Zavoda za intelektualnu svojinu Rešenjem br.49449.

Patent skap kafa

VESTI

KNJIGA UPOZNAJ SEBE

Upoznaj sebe - Sistem organa za varenje

INTERVJU PAVLA ŠOJIĆA

Intervju za časopis Bilje Zdravlje

KO JE NA SAJTU

Ko je na mreži: jedan gost i nema prijavljenih članova