Bilje-zdravlje

Imate pitanja, želite konsultaciju? Pozovite nas na Mob: 063/ 80.87.608, pišite nam na E-mail: Skap1937@gmail.com
Vi ste ovde: Početna » Rubrika Saveti – pojedinačni tekst 4

Slušajte naš radio

album-art

Gostovanje g.Pavla Šojića u emisiji Radio Sava na Radio Beograd 202

00:00
TV emisija - Žir od majke prirode
Žir od Majke Prirode – Gostovanje u TV emisiji Jovana Memedovića

Ne propustite ovu „edukativnu emisiju za sve one koji žele da se bave svojim životom“ – poručuje prirodnjak Pavle Šojić.

Šuma na KosmajuPredstavljamo Vam proizvode od hrastovog žira za ljudsku ishranu! Sajt Bilje–zdravlje omogućava Vam da upoznate brend ŠKAP, našu proizvodnju i proizvode stvorene u našim sopstvenim pogonima. Prikupljamo plodove žira i vršimo njihovu preradu sa jedinim ciljem da živite zdravo i dugovečno. Hvala Vam što ste pokazali interesovanje da nas upoznate.

Šta je to u žiru što ga čini zdravom hranom?
Obzirom da je drvo hrasta veliki izvor pozitivne energije koju čovek može, neposredno, da primi iz prirode, nema sumnje da i njegov plod – žir može da ima pozitivan uticaj na zdravlje čoveka, posebno u obliku ishrane.

ANEMIJE (sideropenijska) koja se javlja kao posledica nedovoljnog unosa Fe u organizam ili gubitkom Fe. Kod ovog poremećaja preporučuje se žir u obliku kafe, prema uputstvu na pakovanju.

Naravno, pozitivni rezultati nisu izostajali. Zato, ovim putem izražavam zahvalnost svima onima koji su mi verovali. Oni su iskusili da hrastov žir može da pomogne u raznim zdravstvenim tegobama i poboljša opšte zdravstveno stanje njihovog organizma.

profesor Pavle ŠojićIntervju sa Profesorom Pavlom Šojićem, proizvođačem kafe od žira, koji je na sajmu Etno hrane, novembra 2016, vodila novinarka Vera Ponti. Vratio kuhinju starih Slovena u naš dom!

kafa od žiraPržen hrastov žir kada je doveden u praškasto stanje, može se koristiti u obliku kafe. Hemijskom analizom žira utvrdjeno je da, sadrži dosta mineralnih materija potrebnih ljudskom organizmu. Koristi se kao funkcionalna hrana, čijom se dužom upotrebom poboljšava opšte zdravstveno stanje ljudskog organizma. Gde se može nabaviti Škap kafa? Škap kafa – Kafa od prženog hrastovog žira, može se nabaviti u prodavnicama zdravije hrane firme Viva Tref u Beogradu.

Traži na sajtu

Knjiga Upoznaj sebe - Sistem organa za varenje

Otkrijte fascinantan svet digestivnog sistema uz ovu informativnu knjigu. Naučite kako vaše telo obrađuje hranu i hranljive materije na jednostavan i zanimljiv način.

Intervju Pavla Šojića za časopis Bilje zdravlje

U ovom ekskluzivnom intervjuu Pavle Šojić govori o neverovatnom potencijalu žira u lečenju anemije i moći fitoterapije. Ne propustite ovo fascinantno čitanje!

Scroll to Top