Bilje zdravlje

Proizvodi od hrastovog žira za ljudsku ishranu

PRVI PUT NA TRŽIŠTU!

Preporučuje ŠKAP

SLUŠAJTE NAŠ RADIO

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Info

Pavle Sojic 1cIntervju sa Prof. Pavlom Šojićem, proizvođačem kafe od žira, koji je na sajmu Etno hrane novembra 2016 vodila Vera Ponti.

Vratio kuhinju starih Slovena u naš dom, nadu anemičnim osobama i snagu trudnicama i dojiljama!

Na nedavno održanom Sajmu etno hrane i pića u Beogradu, na štandu Privredne komore Beograda, svoje proizvode od hrastovog žira, sa Kosmaja, izložio je Pavle Šojić, magistar tehničkih nauka, profesor mašinstva u penziji, pronalazač, poznavalac lekovitog bilja i zaljubljenik u prirodu. Živi na Kosmaju, a u Beograd dolazi samo zbog poslovnih obaveza.

Opširnije...

zir 1cPostovani korisnici Škapovih proizvoda,

Sa zadovoljstvom obaveštavamo Vas da je, posle dve godine neroda hrasta, počela isporuka Škapovih proizvoda roda hrasta 2016 god.
Biće nam posebno drago da se ove godine sretnemo i razgovaramo sa Vama o Vašim saznanjima o blagodetima koje Vam je žir omogućio da budete zdraviji i srećniji.

Proizvodi od žira za ljudsku ishranu biće izloženi na Beogradskom sajmu Etno hrane i pića, koji se održava od 23.11.do 26.11.2016.god. sa izlagačima Privredne komore Beograda.


Pozivamo Vas na naš štand, srdačno dobro došli!

Škap Kosmaj

Krema Pecolex - lekoviti dar pčelaKrema Pecolex je mešavina pčelinjih proizvoda (meda, voska, propolisa), ulja samoniklih lekovitih biljaka (kantariona, nevena, ljiljana, lavande) sa masnom osnovom od ovčjeg loja. Krema Pecolex koristi se za sve tipove kože.

Opširnije...

Подробнее на сайте: http://hightechcomp.ruhttps://themes-wp.orghttp://run-pc.ruhttp://hardcomputer.ruhttp://codingway.ruhttp://python-3.ru
http://build-biz.ruhttp://collect-computer.ruhttp://live-code.ru
http://pythonlearn.ruhttp://gromder.net https://python-scripts.comGo to top of pagehttp://computermonster.ruhttp://collect-pc.ruhttp://pro-java.ru

Zirkosir 1cŽirkosir (ala parmezan) proizveden je od neobrađenog kravljeg mleka sa hrastovim žirom postupkom rendisanja. Žikosir koristi se za garniranje/posipanje testenina, salata, kao dodatak sosovima, za rižote, sendviče, pice... Odlikuje se izvanrednim ukusom.

Opširnije...

Zir_od_majke_prirode_1c.jpg
Uz palačinke od žira družite se u nedelju, 23.02.2014. sa prirodnjakom Pavlom Šojićem  u emisiji Jovana Memedovića na RTS1 u 18:25h "Žir - od majke prirode". Repriza emisije biće u četvrtak, 27.02.2014 u 10h RTS1. Ne propustite novu, "edukativnu emisiju za sve one koji žele da se bave svojim životom" - Pavle Šojić. Poznato je da smo kao narod 1815. godine preživeli praveći hleb od žira...

Opširnije...

VESTI

KNJIGA UPOZNAJ SEBE

Upoznaj sebe - Sistem organa za varenje

INTERVJU PAVLA ŠOJIĆA

Intervju za časopis Bilje Zdravlje

KO JE NA SAJTU

Ko je na mreži: 5 gostiju i nema prijavljenih članova