Bilje zdravlje

Proizvodi od hrastovog žira za ljudsku ishranu

PRVI PUT NA TRŽIŠTU!

Preporučuje ŠKAP

SLUŠAJTE NAŠ RADIO

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Info

Pavle Sojic 1cIntervju sa Prof. Pavlom Šojićem, proizvođačem kafe od žira, koji je na sajmu Etno hrane novembra 2016 vodila Vera Ponti.

Vratio kuhinju starih Slovena u naš dom, nadu anemičnim osobama i snagu trudnicama i dojiljama!

Na nedavno održanom Sajmu etno hrane i pića u Beogradu, na štandu Privredne komore Beograda, svoje proizvode od hrastovog žira, sa Kosmaja, izložio je Pavle Šojić, magistar tehničkih nauka, profesor mašinstva u penziji, pronalazač, poznavalac lekovitog bilja i zaljubljenik u prirodu. Živi na Kosmaju, a u Beograd dolazi samo zbog poslovnih obaveza.

Opširnije...

zir 1cPoštovani korisnici Škapovih proizvoda,
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će štand Bilje zdravlje g.Pavla Šojića, izlagača sa Kosmaja, i ove godine biti na Sajmu Etno hrane i pića.

 

 

Proizvodi od žira za ljudsku ishranu biće izloženi na Beogradskom sajmu Etno hrane i pića, koji se održava od 25.11.do 28.11.2021.god. u Hali III sa izlagačima Privredne komore Beograda. Radno vreme štanda je od 10 do 19h svakog dana tokom Sajma.

 

stand-bilje-zdravlje-sajam-etno-hrane-pica-1b

 

Posebna ponuda! Poštovani kupci, tokom svih dana trajanja Sajma Etno hrane i pića biće popust od 10% na sve proizvode od hrastovog žira za sve kupce na Sajmu kao i za naručivanje preko interneta.

 

Biće nam posebno drago da se i ove godine sretnemo i razgovaramo sa Vama o Vašim saznanjima i iskustvima o blagodetima koje Vam je žir omogućio da budete zdraviji i srećniji.

 stand-bilje-zdravlje-sajam-etno-hrane-pica-2b

 

Iskoristite ovu priliku da dođete i posetite naš štand na Sajmu i lično upoznate g.Pavla Šojića, proizvođača sa Kosmaja, kojeg možete da konsultujete u vezi vaših zdravstvenih problema ili da ga pitate za sve nedoumice oko upotrebe proizvoda od hrastovog žira.  

 

Pozivamo Vas na naš štand, srdačno dobro došli!

 

Škap Kosmaj

 

Za detaljnije informacije:
proizvođač Pavle Šojić
tel.381(0)638087608,

 

 

 

stand-bilje-zdravlje-sajam-etno-hrane-pica-3b

 

 

 Sajam Etno hrane i pića 2021

 

Sajam Etno hrane i pića 2021

 

Regionalna smotra prehrambenih proizvoda namenjenih tržištu, pripremljenih po tradicionalnim receptima, na tradicionalni način.

 

Reč je o nacionalnim specijalitetima, proizvodima karakterističnim za uža geografska područja, najčešće ručne izrade i od organski gajenih sirovina.

 

Manifestacija afirmiše tradicionalne proizvode kao prvorazredne tržišne i izvozne artikle, koji treba da postanu i nezaobilazni element turističke ponude.

 

Radi se o proizvodima sa zaštićenim geografskim poreklom ili onima čija se zaštita preporučuje. Cilj je utemeljenje robne marke etno proizvoda, odnosno brendiranje tradicionalnih proizvoda.

 

 

 

 

 

 

zir 1cBrend ŠKAP na osnovu svog proizvodnog programa BILJE-ZDRAVLJE, objavljuje POZIV potencijalnim investitorima za: 

1.Izgradnju MLEKARE za preradu mleka u razne vrste sireva i srpskog ,,parmezana,, na bazi hrastovog žira.

2.Izgradnju PEKARE za proizvodnju hleba i drugih pekarskih proizvoda na bazi hrastovog žira i drugih žitarica.

 

- Tehnološki postupci su definisani.
- Lokacija,okolina planine Kosmaj,kod Beograda.

 

Za detaljnije informacije:
proizvođač Pavle Šojić
tel.381(0)638087608,
E-mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Подробнее на сайте: http://hightechcomp.ruhttps://themes-wp.orghttp://run-pc.ruhttp://hardcomputer.ruhttp://codingway.ruhttp://python-3.ru
http://build-biz.ruhttp://collect-computer.ruhttp://live-code.ru
http://pythonlearn.ruhttp://gromder.net https://python-scripts.comGo to top of pagehttp://computermonster.ruhttp://collect-pc.ruhttp://pro-java.ru

Krema Pecolex - lekoviti dar pčelaKrema Pecolex je mešavina pčelinjih proizvoda (meda, voska, propolisa), ulja samoniklih lekovitih biljaka (kantariona, nevena, ljiljana, lavande) sa masnom osnovom od ovčjeg loja. Krema Pecolex koristi se za sve tipove kože.

Opširnije...

Zirkosir 1cŽirkosir (ala parmezan) proizveden je od neobrađenog kravljeg mleka sa hrastovim žirom postupkom rendisanja. Žikosir koristi se za garniranje/posipanje testenina, salata, kao dodatak sosovima, za rižote, sendviče, pice... Odlikuje se izvanrednim ukusom.

Opširnije...

VESTI

KNJIGA UPOZNAJ SEBE

Upoznaj sebe - Sistem organa za varenje

INTERVJU PAVLA ŠOJIĆA

Intervju za časopis Bilje Zdravlje

KO JE NA SAJTU

Ko je na mreži: 6 gostiju i nema prijavljenih članova