Bilje zdravlje

Proizvodi od hrastovog žira za ljudsku ishranu

PRVI PUT NA TRŽIŠTU!

Preporučuje ŠKAP

SLUŠAJTE NAŠ RADIO

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Подробнее на сайте: https://dashnews.ru https://principalnews.ruhttps://newsdone.ru
https://unonews.ru https://foremostnews.ru https://newsfire.ruhttps://hundrednews.ruhttps://allnightnews.ruhttps://bundlenews.ruhttps://newsplain.ruhttps://stacknews.ru https://newsentire.ru https://mirrornews.ruhttps://newsdeliver.ru https://newscatch.ru

 

Uz palačinke od žira družite se u nedelju, 23.02.2014. sa prirodnjakom Pavlom Šojićem  u emisiji Jovana Memedovića na RTS1 u 18:25h "Žir - od majke prirode". Repriza emisije biće u četvrtak, 27.02.2014 u 10h RTS1.

Ne propustite novu, "edukativnu emisiju za sve one koji žele da se bave svojim životom" - Pavle Šojić.  Poznato je da smo kao narod 1815. godine preživeli praveći hleb od žira. Danas, ne znamo o ovom plodu hrasta gotovo ništa i ne koristimo ga iako je Srbija puna hrastove šume, iako je žir pun minerala i hranljivih materija koji nam u organizmu nedostaju.

Pavle Šojić je prirodnjak koji vreme provodi na Kosmaju proučavajući žir, njegova svojstva, i mogućnost prilagođavanja za ljudsku upotrebu. Do sada je napravio: kafu od žira, brašno, šejk, žirko med..
 

Zir_od_majke_prirode_1b.jpg

 

Zir od majke prirode

 

VESTI

KNJIGA UPOZNAJ SEBE

Upoznaj sebe - Sistem organa za varenje

INTERVJU PAVLA ŠOJIĆA

Intervju za časopis Bilje Zdravlje

KO JE NA SAJTU

Ko je na mreži: 10 gostiju i nema prijavljenih članova