Bilje-zdravlje

Imate pitanja, želite konsultaciju? Pozovite nas na Mob: 063/ 80.87.608, pišite nam na E-mail: Skap1937@gmail.com
Vi ste ovde: Početna » Vesti » Proizvodi od žira na Beogradskom sajmu Etno hrane i pića

Slušajte naš radio

album-art

Gostovanje g.Pavla Šojića u emisiji Radio Sava na Radio Beograd 202

00:00
TV emisija - Žir od majke prirode
Žir od Majke Prirode – Gostovanje u TV emisiji Jovana Memedovića

Ne propustite ovu „edukativnu emisiju za sve one koji žele da se bave svojim životom“ – poručuje prirodnjak Pavle Šojić.

Proizvodi od žira na Beogradskom sajmu Etno hrane i pića

hrastov žir
hrastov žir

Postovani korisnici proizvoda od žira,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će štand Bilje zdravlje i ove godine biti na Sajmu Etno hrane i pića. Na štandu će biti prisutan i g.Pavle Šojić, izlagač proizvoda od žira sa Kosmaja.

Proizvodi od žira za ljudsku ishranu biće izloženi na Beogradskom sajmu Etno hrane i pića. Sajam se održava od 23.11.do 26.11.2019.god. u Hali III sa izlagačima Privredne komore Beograda. Radno vreme štanda je od 10 do 20h svakog dana tokom Sajma.

 

Posebna ponuda! Poštovani kupci, tokom svih dana trajanja Sajma Etno hrane i pića biće popust od 10% na sve proizvode od hrastovog žira za sve kupce na Sajmu kao i za naručivanje preko interneta.

 

Biće nam posebno drago da se i ove godine sretnemo i razgovaramo sa Vama. Želimo da čujemo o Vašim saznanjima i iskustvima, o blagodetima koje Vam je žir omogućio da budete zdraviji i srećniji.

Iskoristite ovu priliku da dođete i posetite naš štand na Sajmu i lično upoznate g.Pavla Šojića, proizvođača sa Kosmaja.

Tom prilikom možete da ga konsultujete u vezi vaših zdravstvenih problema. Takođe, imaćete priliku da ga pitate za sve nedoumice oko upotrebe proizvoda od hrastovog žira.

Srdačan pozdrav i dobro došli!

Redakcija sajta
Bilje zdravlje

Pozivamo Vas na naš štand, srdačno dobro došli!

Škap Kosmaj

Štand Bilje zdravlje - Sajam etno hrane i pića
Štand Bilje zdravlje – Sajam etno hrane i pića

Traži na sajtu

Knjiga Upoznaj sebe - Sistem organa za varenje

Otkrijte fascinantan svet digestivnog sistema uz ovu informativnu knjigu. Naučite kako vaše telo obrađuje hranu i hranljive materije na jednostavan i zanimljiv način.

Intervju Pavla Šojića za časopis Bilje zdravlje

U ovom ekskluzivnom intervjuu Pavle Šojić govori o neverovatnom potencijalu žira u lečenju anemije i moći fitoterapije. Ne propustite ovo fascinantno čitanje!

Scroll to Top