Bilje-zdravlje

Imate pitanja, želite konsultaciju? Pozovite nas na Mob: 063/ 80.87.608, pišite nam na E-mail: Skap1937@gmail.com
Vi ste ovde: Početna » Vesti » Štand Bilje zdravlje na festivalu Love and Spirit

Slušajte naš radio

album-art

Gostovanje g.Pavla Šojića u emisiji Radio Sava na Radio Beograd 202

00:00
TV emisija - Žir od majke prirode
Žir od Majke Prirode – Gostovanje u TV emisiji Jovana Memedovića

Ne propustite ovu „edukativnu emisiju za sve one koji žele da se bave svojim životom“ – poručuje prirodnjak Pavle Šojić.

Štand Bilje zdravlje na festivalu Love and Spirit

Pozivamo sve ljubitelje proizvoda od hrastovog žira iz našeg programa  Bilje zdravlje na druženje na našem štandu na festivalu Love and Spirit u holu hotela Falkensteiner, na I spratu, na Novom Beogradu, odmah pored Energoprojekta od 21. do 23.12.2012.

Festival zdravlja - Love and spirit
Festival zdravlja – Love and spirit

U subotu, 22.12 od 14h organizujemo degustaciju proizvoda od hrastovog žira a istog dana uveče od 20h g. Pavle Šojić, proizvođač, će održati predavanje na temu „Upotreba i značaj hrastovog žira u ljudskoj ishrani“.

Svakog dana za vreme trajanja festivala Love and Spirit, štand će raditi od 09 do 21h i svi zainteresovani mogu doći na konsultacije u vezi upotrebe žira u svojoj ishrani, a takodje mogu se i kupiti kupiti svi proizvodi iz našeg programa Bilje zdravlje: Škap kafa, brašno od žira i Kosmajski šejk kao i knjiga Upoznaj sebe – sistem organa  za varenje.

Dobro došli!

Bilje zdravlje transparent
Bilje zdravlje transparent

Traži na sajtu

Knjiga Upoznaj sebe - Sistem organa za varenje

Otkrijte fascinantan svet digestivnog sistema uz ovu informativnu knjigu. Naučite kako vaše telo obrađuje hranu i hranljive materije na jednostavan i zanimljiv način.

Intervju Pavla Šojića za časopis Bilje zdravlje

U ovom ekskluzivnom intervjuu Pavle Šojić govori o neverovatnom potencijalu žira u lečenju anemije i moći fitoterapije. Ne propustite ovo fascinantno čitanje!

Scroll to Top